• Till Eskilstuna från
 • Stockholm 80 minuter
 • Västerås 35 minuter
 • Norrköping 80 minuter

Hej! Det verkar som att du befinner dig på Parken Zoos område

Visa interaktiv karta för parkområdet!

Tips och info

Tips och info till dig som söker jobb

All rekrytering sker via Yobber.se– där ska du svara på videofrågor, svara på några urvalsfrågor samt lägga upp ett CV. Lägg ned god tid på att göra ordning din ansökan – vi får varje år in många ansökningar och här är din chans att visa varför vi ska välja just dig.

Hur skriver man ett bra CV
CV är förkortning av ”curriculum vitae” som betyder beskrivning av livet på latin. Det är här du ska beskriva dina kunskaper, erfarenheter och dina personliga egenskaper.

Vi vill även att du längst ned på ditt CV lägger till ett personligt brev som berättar lite mer om dig själv.

Högst upp på ditt CV ska du skriva dina personuppgifter:

Därefter fyller du på ditt CV med:
UTBILDNING
ARBETSLIVSERFARENHET (om du har det)
ÖVRIGA MERITER – här kan tex skriva om du har idrottat, gått några kurser, har suttit med i elevrådet m.m.
SPRÅK
PERSONLIGA EGENSKAPER (nämn några starka sidor)
PERSONLIGT BREV

Ni som är unga och inte har någon arbetslivserfarenhet tipsar vi här om att det finns annat ni kan skriva om på övriga meriter.

 

 • Skoljobb – har du gjort något viktigt skolarbete – grupparbete som du är extra stolt över
 • Är du, eller har du varit aktiv inom någon idrott
 • Är du, eller har du varit idrottsledare eller domare
 • Är du, eller har du varit aktiv inom föreningslivet
 • Spelar du något instrument
 • Har du något specialintresse
 • Har du stor erfarenhet av småbarn (du kanske har många syskon eller småkusiner du har passat)
 • Kan du flera språk

Hur går rekryteringen till?
Varje år anställer vi drygt 200 sommaranställda av dessa brukar ca 50% vara helt nya. Vi kommer löpande kontakta de kandidater som är intressanta. Under februari och mars månad kommer vi genomföra gruppintervjuer och i mitten av april räknar vi med att vara klara med hela rekryteringsprocessen. Den 22 och 23 april kommer vi ha första arbetshelgen med introduktion för alla vi har anställt!

Hur mycket får man jobba? Vi har säsongspremiär söndag den 7 maj och behöver medarbetare från och med då men mest behöver vi under vår sk. högsäsong som är från 26 juni – 13 augusti. Öppettiderna är under lågsäsong kl. 10.00-16.00 , och under högsäsong 10.00-18.00, nöjesparken öppnar alltid kl. 12.00. Badet och Campingen har andra öppettider. Arbetstiden varierar från avdelning till avdelning, alla brukar dock göra scheman med 3-5 pass i veckan. Schemat delas ut två veckor i förväg och i två veckorsperioder.

Kan man vara ledig någonting? Vet man i förväg att man ska vara ledig, semestervecka med familjen, idrottscup, musikevenemang m.m. brukar det inte vara några problem. Det kommer man få uppge när man väl kommer på intervju. Längre semesterveckor och särskilt i juli kommer vara svårt att få.

Utdrag ur polisregistret
När man väl blir erbjuden ett jobb kräver vi att man ska lämna in ett utdrag ur polisregistret. Det beställer man hem till sig och kommer öppnas tillsammans med arbetsledaren innan man skriver på anställningsbeviset.

Vi ser fram emot din ansökan till oss!