• Till Eskilstuna från
  • Stockholm 80 minuter
  • Västerås 35 minuter
  • Norrköping 80 minuter

Hej! Det verkar som att du befinner dig på Parken Zoos område

Visa interaktiv karta för parkområdet!

Konferens/festvåning

Kongress

Med en kapacitet på upp till 600 sittande, stor scen med fast högtalaranläggning och två loger, har vi en utmärkt inramning för större sammankomster. Här finns också tillgång till grupprum och utställningsytor som komplement, samt vår anrika teaterbyggnad när vädret tillåter. Vår organisation har mångårig erfarenhet av större arrangemang av olika slag och ser till att allting fungerar som det ska. Vår programavdelning hjälper gärna till med artist- och underhållningsförslag för middagen.

Konferens

Både för dags- och flerdagskonferenser har vi nyrenoverade lokaler för små och stora sammankomster. Lokalerna är utrustade med normal AV-utrustning och behöver du utrustning utöver den vanliga hyr vi in den enligt dina önskemål. Nära till centrum innebär också nära till Eskilstunas alla möjligheter till övernattning. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi dig gärna med ett totalarrangemang när det gäller boende, transport och program.

Familjedag

Allt fler företag och organisationer upptäcker att ett oslagbart sätt att visa sina anställda, kunder eller medlemmar uppskattning, är att bjuda till en familjedag i Parken Zoo. Här finns mängder av möjligheter att få era nära och kära att må bra. En familjedag i Parken Zoo är naturligtvis också ett utmärkt sätt att profilera företaget eller organisationen genom att ”synas” på olika sätt i anläggningen.

Event

När du vill inspirera anställda och kunder med ett evenemang som samlar tankarna och viljorna under ett gemensamt ”tak” har vi en optimal, formell inramning i våra kongress- och konferenslokaler, kombinerat med våra möjligheter att skjuta till aktiviteter och happenings som ger evenemanget det där lilla extra. Låt inlevelse och upplevelse gå hand i hand! Vi tar emot grupper från 10 personer och uppåt.

Fest

Parken Zoo har i över ett sekel varit arena för underhållning, fest och dans. Våra scener har gästats av världsnamn som Quincy Jones, Louis Armstrong och ABBA, men också dansorkestrar och dansband från hela Sverige. Nu för tiden är vi värdar för fester av olika storlek året runt. I våra lokaler finns en effektiv garderobsavdelning, restaurang med fullständiga rättigheter, fast scen med loger, stor dansyta med bra golv och nästan obegränsade möjligheter för såväl bio- som supésittning. Låt festen börja!

För mer information är du välkommen att kontakta oss på 016–100 100.

 

Fält som är markerade med * måste du fylla i.