Vilken fantastisk säsongsavslutning!

27 september 2015

I går lördag den 26 september 2015 var det sista dagen som nöjesparken hade öppet för säsongen! Eskilstunasupporters som består av bolagen i Eskilstuna kommun (Eskilstuna Energi & Miljö och EskilstunaKommunfastigheter m.fl.) ville göra något extra och bjöd in hela Eskilstuna!

Det kom 17 265 personer! Det var väldigt mycket folk!!!!! Topp två i Parken Zoo´s historia.

Vi kunde inte drömma om att det skulle komma så mycket folk men trots köer och trängsel så har vi nog aldrig träffat så många glada människor samtidigt och vi vill framföra vårt stora TACK!
Tack till alla som kom – tack alla tålmodiga som snällt stod och väntade på sin tur i alla köer, tack för allt fint beröm vi fick (det värmer så mycket när ni vänder er till vår personal för att tacka och berätta om något fint ni har varit med om).
Tack till alla föreningar som kom för att visa upp sin verksamhet – vi  hoppas att ni värvade många nya medlemmar. Tack för alla fina scenframträdanden. Tack till vår underbara personal som jobbade så hårt från morgon till kväll.
Det största tacket går till Eskilstunasupporters som överhuvudtaget gjorde denna dag möjlig att genomföra, – det var många familjer som fick uppleva Parken Zoo för första gången tack vare er.