Artister & uppträdanden

På våra scener har många artister och teatersällskap uppträtt. Kom och lyssna på duktiga artister, magiska föreställningar och tillsammans skapa minnen för livet!

Babblarna söndag 24 juni

Söndag den 24 juni intar småbarnsfavoriterna Babblarna scenen med barnmusikalen Babblarna ”Första musikalen”.

Babblarna är ett färgglatt gäng som tagit Sverige med storm, men dessa figurer är mer än ett gäng skojiga sötnosar. Bakom Babblarna ligger forskning kring språkträning för små barn – det finns både böcker, filmer och sånger som hjälper barn i språkutvecklingen.
Babblarna är ett helsvenskt koncept från Hatten Förlag med Karlstadmodellen som pedagogisk plattform.

Teaterscenen från 14.00 (barnvagn parkeras utanför teatern)
Ingår i dagsentrén och i säsongskortet.

Köp biljetter

Pettson & Findus jubileumsföreställning Lördag 30 juni

Sjung med i Pettsons gård

En stor härlig jubileumsföreställning med massor av sång och musik tillsammans med Pettson och Findus och hönorna och en massa andra djur.

Teaterscenen 14.00 (barnvagn parkeras utanför teatern)
Ingår i dagsentrén och i säsongskortet.

Köp biljetter

Samir & Viktor söndag 1 juli

Samir Badran och Viktor Frisk har under de senaste åren haft stora hits med låtarna ”Success”, ”Fick feeling” och ”Saxofuckingfån” – och tidigare Melodifestivalsuccéerna ”Bada Nakna” och ”Groupie” som streamats över 20 miljoner gånger vardera på Spotify.

Killarna har dessutom levererat sommarhit efter sommarhit. Sommaren 2017 välte de Sverige med låtarna ”Kung” och ”Vi gör det ändå”.

Stora scenen 14.00
Ingår i dagsentrén och i säsongskortet.

Köp biljetter

Sean Banan söndag 8 juli

För sjätte året i rad kommer Sean Banan till Parken Zoo och ”Skakar rumpa”.

Söndag den 8 juli räknar parken med att det kommer bli fullt framför scenen då Sean Banan alltid lockar mycket folk till sina fartfyllda shower.

Stora scenen 14.00
Ingår i dagsentré och säsongskort!

Köp biljetter

Joakim Lundell söndag 15 juli

Multiartisten och YouTube-stjärnan Joakim Lundell har slagit rekord 2017 med fem singlar på Top 5 (varav två förstaplatser) samt streamingrekord med jättehiten ”All I need”.  Söndag den 15 juli uppträder han på Parken Zoo.

Stora scenen 14.00
Ingår i dagsentré och säsongskort

Tobbe Trollkarl

En heeelt galen show för HELA familjen! En av Sveriges absolut mest omtyckta och bokade familjeunderhållare och programledare. Efter mer än 20 år på scen och i TV så vet publiken vad dom får!

14.00  – scen återkommer vi om
Ingår i dagsentré och säsongskort

Theoz / Sigrid

Musical.ly-stjärnan Theoz är utan konkurrens just nu Sveriges yngsta stjärna. Han må vara endast 12 år gammal, men har redan över 2 miljoner fans över hela världen i sina sociala kanaler.

Theoz som egentligen heter Theodor Haraldsson är 12 år gammal och bor i Linköping. Han har idag nästan två miljoner följare på Musical.ly samt 120 000 prenumeranter på Youtube. I melodifestivalen var han bakgrundsdansare till Samir & Viktors låt ”Shuffla” men endast på filmskärm då hans ringa ålder gjorde att han inte fick stå på scen.

I mars släppte han sin första singel som heter ”Lately” och i sommar kommer han till Parken Zoo. Han gör ett eget uppträdande och kommer sjunga, dansa och träffa sina fans.

 

Sigrid Bernson är en av Sveriges mest kända proffsdansare och numera även en känd sångerska, vi såg henne i Melodifestivalen med låten ”Patrick Swayze” som tog henne till Andra chansen. I fjol debuterade hon med singeln ”This Summer” och följde också med på Samir & Viktors sommarturné. Sommaren 2018 åker hon ut på egen hand och i augusti gästar hon Parken Zoo.’

14.00 Stora scenen
Ingår i dagsentré och säsongskort

Mojje

Mojje älskar att stå på scenen, sjunga, uppträda och träffa sin underbara publik. Det är i mötet med sina fans som Mojje mår bäst.

14.00 Teaterscenen
Ingår i dagsentré och säsongskort

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.