Information om Covid-19. Klicka här för att läsa mer

PARKENBADET

Hjärtligt välkomna!

I parkens område ligger Parkenbadet – en oas för sol, bad och avkoppling där du som gäst kan ta en välbehövlig paus efter att ha besökt djurparken. Badet ingår i Parken Zoo endagsbiljett och säsongskort.

 

Om ni vill köpa, registrera eller hämta ut säsongskort behöver ni gå till kassorna vid Parken Zoos huvudentré. När ni sedan har säsongskort vår det vid nästa besök att gå direkt till badets entré om ni bara ska bada.

Badet håller öppet till och med 14 Augusti 2022

Svalka dig med ett dopp

En 50 m bassäng, en barnbassäng och en plaskbassäng. Svalka dig och koppla av på parkenbadet som ligger i området. Här kan du som parkenzoo-gäst göra en liten paus från djur och karuseller. Här väntar tre bassänger i storlekar för hela familjen, gott om solytor, beachvolley-plan och servering.

Simskola 2022

För tillfället är simskolan fullbokad – men det går jättebra att maila oss för att stå på reservlista ifall det blir avbokningar – vilket vi vet i början av juni.

Det blir simskola även sommaren 2022 i Parkenbadet.

Vecka 26  (Fullt)
Måndag 27 juni – lördag 2 juli

Vecka 27 (Fullt)
Måndag 4 juli – lördag 9 juli

Vecka 28
Måndag 11 juli- lördag 16 juli

Vecka 29
Måndag 18 juli – lördag 23 juli

Gör så här:
Maila barnets namn, personnummer, ditt mobilnummer samt vilken vecka ni önskar till simskola@parkenzoo.se så återkommer vi med svar om det finns plats kvar

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.