Upplevelser

Parken Zoo har en egen Zooskola med utbildade biologer och miljövetare som erbjuder professionell utbildning för alla slags grupper och åldrar.

Program som kan bokas året om

Vi erbjuder ca en timmes guidning bland våra djur. Följ med vår zoolärare på en tur genom djurparken och få en intressant inblick i djurens jakt, familjeliv och anpassning till sina livsmiljöer. Det går även att välja till en djurmatning till guidningen.

Pris guidning: 125 kr/person och timme dock minst 1250 kr
Pris guidning plus djurmatning: 175kr/person dock minst 1750 kr

 

Specialvisning med rovdjursmatning

Visning av ett särskilt djur som är av intresse. I visningen ingår det även någon form av utfodring/berikning.

Priset gäller en grupp på 5 personer.
Tid: 0,5-1h
Pris: 3000kr

Specialpris om du handlar innan 2017-12-31; 1800:-

Specialvisning med mindre djur

Har du ett särskilt intresse för något djur eller planerar du kanske en möhippa, svensexa eller en överraskning till någon som fyller år? Under en specialvisning tittar vi närmare på ett eller ett fåtal olika djur och vi får även vara med att mata.
Priset gäller en grupp på 5 personer. Det kan exempelvis handla om att mata surikater eller lemurer.
Tid: 0,5-1h
Pris: 2000kr

Specialpris om du handlar innan 2017-12-31; 1500:-

Djurvårdare för en dag

Har du funderat på hur det är att vara djurvårdare? Nu har du chansen att testa. Gå med personal från djurparken och bli djurvårdare för en dag. Under dagen kommer man att vara med om vanliga djurvårdaruppgifter, t ex rengöring och städning hos några av djuren, foderförberedning och utfodring av några djur, miljöberikning/djurklur till några samt att vi berättar mer om hur arbetet i en modern svensk djurpark fungerar med bevarandeprojekt, forskning osv. Man kommer in bakom kulisserna i flera av våra djurhus och får se hur djuren har det i sina ”sovrum”. Vi gör naturligtvis en paus för lunch, som dock inte ingår i priset. Vill man ha med egen matsäck att äta ute i parken går det bra, annars kan man äta på någon av parkens restauranger under säsong.

Priset gäller för 1-2 personer. Tid: kl. 10.00–15.30.
Pris: 3250 kr vardag, 4250 kr helg och röda dagar

Övrigt

För Barnkalas, möhippor och svensexor rekommenderar vi produkten guidning plus matning, alternativt någon av våra specialvisningar. Kontakta oss gärna på Zooskolan@parkenzoo.se så skräddarsyr vi en upplevelse som passar just er.

Avbokning/ombokning kan ske utan kostnad fram till 14 dagar innan det inplanerade besöket. Därefter faktureras kostnad motsvarande vårt minimipris per timme.

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.