Information om Covid-19. Klicka här för att läsa mer

CAMPINGEN

Välkommen att boka

Det går bra att komma med önskemål om capmingplats – men vi kan aldrig lova att du får den just platsen

Tänk på att Parkenbadet inte längre ingår i campingavgiften från 2021 – men det går att köpa 2 dagarsbiljetter till priset av en dag

Campingen har 100 campingtomter.
Här kan du stå med både husvagn, husbil och tält. Vi har även ett grönområde med enbart tältplatser (utan el). Här finns en modern serviceanläggning med bland annat café med fullständiga rättigheter, låsbar tvättstuga och trådlöst bredband.

Husdjur

Självklart är hela familjen välkommen! Husdjur är tillåtna på campingen. Däremot får de inte följa med in i gemensamma områden, som serviceanläggningen, med hänsyn till allergiker. I våra stugor i området Djurgården är husdjur tillåtna. Vi har även hunddusch på området som ingår i priset.

Utcheckning

Utcheckning från campingtomt sker senast klockan 18.00 avresedagen. Men självklart är vi flexibla, många vill stanna kvar och njuta av Parken Zoo till stängning. Prata med oss i receptionen så ordnar vi senare utcheckning.

Kronskogen

Kronskogen är ett vackert och lättillgängligt naturområde med motionsslingor och promenadstigar. Det ligger granne med campingen och bildar en vacker vy ifrån serviceanläggningen.

 

 

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.