Information om Covid-19. Klicka här för att läsa mer

Djurvårdare för en dag

Har du funderat på hur det är att vara djurvårdare? Nu har du chansen att testa. Gå med personal från djurparken och bli djurvårdare för en dag. Under dagen får du vara med om vanliga djurvårdaruppgifter, t ex rengöring och städning hos några av djuren, foderförberelser och utfodring av några djur, miljöberikning och djurklur samt mer kunskap om hur arbetet i en modern svensk djurpark fungerar med bevarandeprojekt, forskning osv. Du får chansen att komma in bakom kulisserna i flera av våra djurhus och se hur djuren har det i sina sovrum. Vi gör naturligtvis en paus för lunch, som dock inte ingår i priset. Vill man ha med egen matsäck att äta ute i parken går det bra, annars kan man äta på någon av parkens restauranger under säsong.

Priset gäller för 1-2 personer. Tid: kl. 10.00–15.30.
Pris: 3500 kr vardag, 4500 kr helg och röda dagar

Bokningsbart året runt.

För bokning och frågor, kontakta oss här!

Djuren kommer alltid i första hand

På alla våra visningar går djurens välmående i första hand och vi kan därför tvingas ändra planen för visningen med kort varsel om något oväntat skulle ske.

Ibland kan vi behöva information om er

För barn under 5 år, gravida kvinnor, äldre personer och personer med behov av individuell anpassning ber vi er att informera oss så att vi kan anpassa er visning på bästa sätt efter era behov och förutsättningar.

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.