Information om Covid-19. Klicka här för att läsa merHalloween på Parken Zoo

Nu är det SNART dags för vårt uppskattade & mysrysliga Halloween på Parken Zoo!

 

Parken är  klädd i finaste höstskrud, luften är svalare och många av våra djur är extra aktiva såväl utomhus som inomhus i den friska höstluften.

Tillsammans med våra härliga aktörer flyttar pumpor och fågelskrämmor in i djurparken.
I Lilla Zoo kommer ni våra tamdjur nära och ni kan passa på att lära er om djur & natur då våra djurvårdare gärna svarar på era frågor.

 

När ni blir hungriga kan ni fylla på med energi vid restaurang Stationen (i djurparken) eller på restaurang Morris (nära nöjesparken) som serverar goda måltider så att ni orkar åka karuseller på nöjesparken och leka i någon av alla lekplatser som finns runt om i parken.
I nöjesparken hittar ni sockervadd och popcorn och karusellerna snurrar ända tills mörkret lägger sig över parken (19.00*). I våra souvenirbutiker har några nya souvenirer med halloweentema flyttat in och för den fiskesugne finns det en fiskedamm i parken.

För den som vill höja mysfaktorn lite extra går det att köpa korv med bröd eller marshmallows att grilla över någon av våra iordningställda eldstäder.

Ute i djurparken kommer det inte att vara läskigt. Det kommer att vara höst/halloweendekorerat men ingen kommer att skrämmas.

Halloween 22-23, 29-30 oktober samt 2-5 november

Djurparken 11:00 – 16:00
Nöjesparken 11:00 – 19:00*

* 23 oktober stänger parken 17.00.

Entrébiljett Halloween Barn (3-16 år): 190kr
2-dagarsbiljett Halloween Barn (3-16 år): 340kr

Entrébiljett Halloween Vuxen : 290kr
2-dagarsbiljett Halloween Vuxen: 440kr

Entrébiljett Halloween Senior (65 år fyllda): 190kr
2-dagarsbiljett Halloween Senior (65 år fyllda): 340kr

 

Biljetter förbokas i vår webbshop & självklart gäller säsongskorten (däremot behöver du boka din plats så tänk på att det är begränsat antal) Varmt välkomna till oss!

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.