en helt ny musikal!

I sommar kommer en helt ny musikal till Parken Zoo; Djojj räddar blomsterängen! 🐝🌼 Från den 1:a juli kommer den spelas två gånger om dagen på teaterscenen till och med 20 juli. Det här vill ni inte missa!

KÖP BILJETTER!

DJOJJ RÄDDAR BLOMSTERÄNGEN

Urpremiär för den första musikalen om humlan Djojj! I en helt nyskriven föreställning får vi följa med Djojj och hans vänner på ett äventyr i familjen Blomnings trädgård. Publiken välkomnas in i insekternas magiska värld,  trädgårdens jätteblommor och träd är lika stora som om man vore just en humla! En spännande berättelse som ackompanjeras av fängslande musik och svängiga låtar.

Vem är djojj?

Humlan Djojj har blivit en älskad karaktär för småbarnsfamiljer över hela norden med sina ljudböcker och låtar som har över 500.000 streams varje dag. Djojj tar med lyssnaren på en resa genom naturens magi med teman kring miljö, vänskap, att vara blyg men att ändå våga ge sig ut på äventyr. Djojj liknar på sätt och vis en människa. Ibland är han blyg och rädd, ibland säker och modig. Han bor i en trädgård tillsammans med sina kompisar, Flugan Flax, Nyckelpigan, grodan Kalle Kväk, Myggorna Snurr och Surr, Masken Marre och Birger Bi.

MILJÖ

Förutom att ge barnfamiljen underhållning syftar Djojjs värld till att väcka barnens nyfikenhet på naturen och att skapa empati för alla varelser som bor där. Humlan är inte bara en vacker symbol för naturens magi, den har en oändligt viktig roll för världens ekosystem och planetens välmående.

“Jag vill att Djojj ska skapa en möjlighet att prata med barn om miljön på ett roligt och fantasifullt sätt, utan att det blir skrämmande”, Staffan Götestam som ligger bakom Humlan Djojj.

NKAR:

Djojj på Spotify: KLICKA HÄR

Sociala medier:
INSTAGRAM  FACEBOOKTIKTOKYOUTUBE

Djojjs hemsida djojj.se

djojj räddar blomsterängen

Den här musikalen vill ni inte missa! Spelas från 1:a juli till 20:e juli, varje dag på Parken Zoo! Säkra ett besök redan idag!

KÖP BILJETTER!

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.