Information om Covid-19. Klicka här för att läsa mer

Theoz // Sigrid

Datum: 5 augusti 2018

Musical.ly-stjärnan Theoz är utan konkurrens just nu Sveriges yngsta stjärna. Han må vara endast 12 år gammal, men har redan över 2 miljoner fans över hela världen i sina sociala kanaler.

Theoz som egentligen heter Theodor Haraldsson är 12 år gammal och bor i Linköping. Han har idag nästan två miljoner följare på Musical.ly samt 120 000 prenumeranter på Youtube. I melodifestivalen var han bakgrundsdansare till Samir & Viktors låt ”Shuffla” men endast på filmskärm då hans ringa ålder gjorde att han inte fick stå på scen.

I mars släppte han sin första singel som heter ”Lately” och i sommar kommer han till Parken Zoo. Han gör ett eget uppträdande och kommer sjunga, dansa och träffa sina fans.

 

Sigrid Bernson är en av Sveriges mest kända proffsdansare och numera även en känd sångerska, vi såg henne i Melodifestivalen med låten ”Patrick Swayze” som tog henne till Andra chansen. I fjol debuterade hon med singeln ”This Summer” och följde också med på Samir & Viktors sommarturné. Sommaren 2018 åker hon ut på egen hand och i augusti gästar hon Parken Zoo.’

14.00 Stora scenen
Ingår i dagsentré och säsongskort