Spännande möten

Med en djur- och nöjespark som inramning finns oändliga möjligheter för små, stora, annorlunda, vanliga och exotiska möten. Med scener och lokaler som tar allt från några stycken upp till flera tusen hjälper vi till att arrangera ett inspirerande möte.

Julbord för grupper

Mysiga julbord med glögg, mat och gottisbord på flera olika ställen i Parken.

Kontakta Emma Göhle vid frågor och för att boka:
070-167 20 54 / emma.gohle@parkenzoo.se

 

 

Konferens

Både för dags- och flerdagskonferenser har vi snygga lokaler för små och stora sammankomster. Våra stora konferenslokal tar upp till 500 sittande. Till lokalen finns grupprum för upp till 40 personer. Nära till centrum innebär också nära till Eskilstunas alla möjligheter till övernattning. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi dig gärna med ett totalarrangemang när det gäller boende, transport och program.

Fest

Parken Zoo har i över ett sekel varit arena för fester, dans och underhållning. Våra scener har gästats av världsnamn som Quincy Jones, Louis Armstrong och ABBA, men också dansorkestrar och dansband från hela Sverige. Med en perfekt festlokal för 500 sittande är vi värdar för fester av olika storlek året runt. I våra lokaler finns en effektiv garderobsavdelning, restaurang med fullständiga rättigheter, fast scen med loger, stor dansyta med bra golv och nästan obegränsade möjligheter för såväl bio- som supésittning. Låt festen börja!

Event

När du vill inspirera anställda och kunder med ett evenemang som samlar tankarna och viljorna under ett gemensamt ”tak” har vi en optimal, formell inramning i våra kongress- och konferenslokaler, kombinerat med våra möjligheter att skjuta till aktiviteter och happenings som ger evenemanget det där lilla extra. Låt inlevelse och upplevelse gå hand i hand! Vi tar emot grupper från 10 personer och uppåt.

Familjedag

Allt bjuda in sina anställda, kunder eller medlemmarans är ett oslagbart sätt att visa sina uppskattning. Här finns mängder av möjligheter att få era nära och kära att må bra. En familjedag i Parken Zoo är naturligtvis också ett utmärkt sätt att profilera företaget eller organisationen genom att ”synas” på olika sätt i anläggningen.

Förfrågan

Fyll i formuläret nedan och skicka din förfrågan till oss.

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.