Lägerskola

Djurkontakt på riktigt i Parken Zoos lägerskola! Vi bjuder på ett fullmatat och spännande program under två dagar med en härlig övernattning i vår stugby

Läs mer och boka in

Vår allt mer populära lägerskola bjuder på två dagar med massor av djurkunskap, ekologi och djurkontakt – men också lek och nöje! 🥰 Den riktar sig framför allt till barn och ungdomar mellan 9 och 14 år, men alla är välkomna då vi anpassar innehållet efter ålder.

Guidning med nära djurupplevelser
Zoolärare möter upp innanför djurparksentrén.
Följ med på en guidad tur där zooläraren berättar spännande och roliga djurfakta och historier om våra arter och individer. I turen ingår även en matning och en klappstund med ett djur.

Nattsafari
Zoolärare möter upp utanför stugorna på campingen.
När besökarna går hem och mörkret nalkas så vaknar våra rovdjur upp från dagens siesta. Ta chansen att uppleva djurparken på ett unikt sätt där du och dina vänner går runt med zooläraren på en spännande tur bland våra exotiska djur.

Vi väcker djuren i Lilla Zoo
Zoolärare möter upp utanför stugorna på campingen
Om det är något våra djur i Lilla Zoo gillar så är det när vi hälsar dem god morgon och serverar dem sin frukost. Ställ klockan och följ med zooläraren in till våra tamdjur innan Parkens övriga gäster hunnit hit. Chans till många gosiga möten utlovas.

Utmaningar och lek
Vi delar upp oss i lag och ställs inför flera kluriga utmaningar och lekar som handlar om djur och natur. Många skratt och fina priser utlovas!

Klädsel: Oömma fritidskläder anpassade efter dagens väder.

I paketet ingår även fria åk i våra karuseller under 2 dagar.
Det går att boka till lunch, middag och frukost så slipper ni tänka på det.

Har ni frågor? Kontakta oss HÄR!

BOKA HÄR!

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.