TALA INFÖR PUBLIK

Högstadium – Gymnasium

Förutom bevarandet av hotade arter är en annan otroligt viktig uppgift som djurparker har att sprida kunskap och skapa en medvetenhet kring miljöfrågor och bidra till att skapa den beteendeförändring som faktiskt krävs för att bevara den hotade mångfalden. Djuren är hotade p.g.a. oss människor, hur vi lever våra liv och det vi konsumerar. Vi vill att människor ska träffa djur, få minnesvärda upplevelser och lära sig mer för att skapa ett livslångt engagemang, men självklart alltid på djurens villkor.

För att kunna nå våra gäster arbetar vi mycket med guidningar och djurvisningar. Ett vanligt förekommande moment som anställd på djurpark är därför att tala i mikrofon framför ett stort antal människor i varierande åldrar.

Under den här heldagskursen vill vi ge dig som elev en bra grund för att i framtida situationer klara av att tala inför publik. Vi delar med oss av våra bästa tips och knep för hur man kan nå en bred publik i olika sammanhang och situationer.

Under dagen varvas teori och praktiska övningar. Eleven får testa på våra olika högtalarsystem och kommer att få genomföra en liten publik visning inför gruppen.

Denna kurs är bokningsbar för skolklasser och grupper.


Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.