BOKA EN DJURUPPLEVELSE!

Att besöka Parken Zoo är en fantastisk och minnesvärd upplevelse i sig, men om ni vill få ut ännu mer av besöket kan ni boka en specialvisning, upplevelse eller guidning hos oss! 😍 Vi har upplevelser som passar såväl gammal som ung och för såväl stora som små sällskap. 💚

VÅRA UPPLEVELSER GÅR ATT BOKA ALLA ÅRETS DAGAR! 🤩

DJURVÅRDARE FÖR EN DAG

“Vilken succé! Douglas kom hem i extas och ville inte gå och lägga sig för då skulle den bästa dagen i hans liv vara över.”  /Mamma till lycklig son

LÄS MER HÄR!

SPECIALVISNING HOS DJUREN

Boka in en specialvisning med något av våra djur! Vi erbjuder visningar för b.la. surikat, aldabrasköldpadda, asiatiskt lejon, insekter, låglandstapir, kungspytonorm, lemur, skäggagam och klappdjur. Men tar också emot egna önskemål!

LÄS MER HÄR!

PRIVAT GUIDNING

Boka en guidad tur i djurparken för såväl litet som stort sällskap!

LÄS MER HÄR!

ÖVRIGA ÖNSKEMÅL

Vi tar också emot egna önskemål! Som exempelvis barnkalas, möhippa/svensexa, kick-off osv.
Hör av er så kommer vi på ett bra upplägg tillsammans! 🤩

LÄS MER HÄR!

Covid-19
Vi är vana att jobba med smittskydd och är noga med hygienrutiner i vårt arbete. I de fall det är möjligt sker visningen utomhus och i de fall vi behöver vara inomhus håller vi distans till varandra. Kontakta oss gärna om ni känner er osäkra eller har frågor så hittar vi en fungerande lösning för just er visning. Vissa arter kräver att man är fullvaccinerad mot covid-19 för att kunna besöka dom. Kontakta zooskolan@parkenzoo.se för mer info. 

AVBOKNING

Avbokning/ombokning kan ske utan kostnad fram till 14 dagar innan det inplanerade besöket. Därefter faktureras kostnad motsvarande vårt minimipris per timme.

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.