Information om Covid-19. Klicka här för att läsa mer

Djurupplevelser

Att besöka Parken Zoo är en fantastisk och minnesvärd upplevelse i sig, men om ni vill få ut ännu mer av besöket kan ni boka en specialvisning, upplevelse eller guidning hos oss. Vi har upplevelser som passar såväl gammal som ung och för såväl stora som små sällskap. Hittar ni inget passande här nedan kan ni alltid höra av er till oss gör vi vårt bästa för att skräddarsy en upplevelse efter era personliga önskemål.

Våra upplevelser går att boka alla årets dagar.

Visningar under Covid-19 pandemin
Vi är vana att jobba med smittskydd och är noga med hygienrutiner i vårt arbete. I de fall det är möjligt sker visningen utomhus och i de fall vi behöver vara inomhus håller vi distans till varandra. Kontakta oss gärna om ni känner er osäkra eller har frågor så hittar vi en fungerande lösning för just er visning.

Heldag bland djuren

 

”Vilken succé! Douglas kom hem i extas och ville inte gå och lägga sig för då skulle den bästa dagen i hans liv vara över.”  /Mamma till lycklig son

Privat guidning

Guidad tur i djurparken för såväl litet som stort sällskap.

Övriga önskemål

 

  • Barnkalas
  • Möhippa/svensexa
  • Kick-off
  • Andra önskemål

 

Avbokning/ombokning kan ske utan kostnad fram till 14 dagar innan det inplanerade besöket. Därefter faktureras kostnad motsvarande vårt minimipris per timme.

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.