Vad vill ditt företag uppleva hos oss?

Familjedag – Att bjuda in sina anställda, kunder eller medlemmar är ett oslagbart sätt att visa sin uppskattning. Här finns mängder av möjligheter att få era nära och kära att må bra. En familjedag i Parken Zoo är naturligtvis också ett utmärkt sätt att profilera företaget eller organisationen genom att synas på olika sätt i anläggningen.

Företagsdag – Bjud in dina kunder och använd Parken Zoo som en arena för att profilera ditt företag! Det finns goda möjligheter att skräddarsy ett paket som passar för just er verksamhet. Ni får under en heldag eller kväll ta del av vårt ordinarie utbud med både djurpark och nöjespark men möjlighet att sätta er personliga prägel på eventet.

För frågor eller bokningsförfrågan
Kontakta info@parkenzoo.se / 016-100 100

Exponering i Parken Zoo

Vill du ta chansen och synas i Eskilstunas största besöksmål, Parken Zoo?

Här finns goda möjligheter på innovativa och roliga exponeringsmöjligheter – det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Vi på Parken Zoo värderar våra samarbetspartners väldigt högt, vår grundidé är att ett samarbete ska kunna vara till nytta för båda parter.

Genom att vara en samarbetspartner till Parken Zoo är ni med och stöttar vårt arbete i att bedriva bevarandeprojekt på utrotningshotade arter, något som vi är enormt stolta över att kunna göra!

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.