Sommarsäsong 2018

2018 års sommarjobba gick att söka från den 15 januari - 28 januari. Vi har använt oss av rekryteringsverktyget yobber.se. Tack alla för fina ansökningar. Vi har börjat kallat till gruppintervjuer och räknar med att vara klara med all rekrytering i slutet av mars.

Vad söker vi för slags person?

Varje år tar vi emot en kvarts miljon gäster. Vi söker dig som med glädje och entusiasm vill ta hand om semesterglada familjer. Du ska gilla att jobba när tempot är högt, tycka om att ta ansvar, är handlingskraftig och har ett stort engagemang. Du ska tycka om att ta kontakt och prata med människor, du ska vara social och glad, samt gilla att hela tiden lära dig nya saker.

Säsongen börjar i maj och sträcker sig till slutet av september. Vi jobbar som mest när andra är lediga så vi behöver flest folk under vår högsäsong från midsommar till mitten av augusti. Arbetstiden varierar från avdelning till avdelning men vi jobbar alla på samma företag och du ska vara beredd att hjälpa till där det behövs

Kvalifikationer

För samtliga tjänster krävs att du är serviceinriktad. Vi jobbar med nya människor varje dag och det är viktigt att våra gäster känner sig väl omhändertagna. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska. Vi söker personer från 16 år (fyller 16 år under 2018) och uppåt. Flera av tjänsterna har dock 18-årskrav och några av tjänsterna kräver vi flera års arbetslivserfarenhet och dokumenterad utbildning.
All form av erfarenhet från olika slags arbeten eller uppdrag är bra att ha både från yrkesliv, skola och föreningsliv, men i urvalsarbetet kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Dessa jobb finns att söka

Vill du jobba som djurvårdare ska du bl.a. ha dokumenterad utbildning inom djurvård – läs mer här:
(sista dagen den 4 februari)

https://job.yobber.se/Ad/940

Är du under 18 år eller född 2002 eller tidigare finns bl.a. följande jobb att söka; städare, varuspelsbiträde, restaurangarbetare, läs mer här:

https://job.yobber.se/Ad/942

Är du över 18 år finns bl.a. följande jobb att söka; attraktionsförare, badvärd, läs mer här:

https://job.yobber.se/Ad/807

Vill du jobba som aktör/parkarbete har scenvana sök jobb här:

https://job.yobber.se/Ad/941

 

 

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.