Sommarsäsong 2018

Den 15 januari börjar sommarrekryteringen - som vi har längtat!  I maj har Parken Zoo säsongspremiär och vi söker tills dess ca 200 härliga Parken Zooare. Vi kommer som förra året jobba med ett videorekryteringsverktyget – Yobber.se . Det innebär att du får spela in dig själv och svara på några frågor. Ansökan går att göras både via mobil och dator och kan endast göras via detta verktyg mellan 15 januari-28 januari.

Vad söker vi för slags person?

Varje år tar vi emot en kvarts miljon gäster. Vi söker dig som med glädje och entusiasm vill ta hand om semesterglada familjer. Du ska gilla att jobba när tempot är högt, tycka om att ta ansvar, är handlingskraftig och har ett stort engagemang. Du ska tycka om att ta kontakt och prata med människor, du ska vara social och glad, samt gilla att hela tiden lära dig nya saker.

Säsongen börjar i maj och sträcker sig till slutet av september. Vi jobbar som mest när andra är lediga så vi behöver flest folk under vår högsäsong från midsommar till mitten av augusti. Arbetstiden varierar från avdelning till avdelning men vi jobbar alla på samma företag och du ska vara beredd att hjälpa till där det behövs

Kvalifikationer

För samtliga tjänster krävs att du är serviceinriktad. Vi jobbar med nya människor varje dag och det är viktigt att våra gäster känner sig väl omhändertagna. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska. Vi söker personer från 16 år (fyller 16 år under 2018) och uppåt. Flera av tjänsterna har dock 18-årskrav och några av tjänsterna kräver vi flera års arbetslivserfarenhet och dokumenterad utbildning.
All form av erfarenhet från olika slags arbeten eller uppdrag är bra att ha både från yrkesliv, skola och föreningsliv, men i urvalsarbetet kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Dessa jobb finns att söka

Vill du jobba som djurvårdare ska du bl.a. ha dokumenterad utbildning inom djurvård – läs mer här:

https://job.yobber.se/Ad/940

Är du under 18 år eller född 2002 eller tidigare finns bl.a. följande jobb att söka; städare, varuspelsbiträde, restaurangarbetare, läs mer här:

https://job.yobber.se/Ad/942

Är du över 18 år finns bl.a. följande jobb att söka; attraktionsförare, badvärd, läs mer här:

https://job.yobber.se/Ad/807

Vill du jobba som aktör/parkarbete har scenvana sök jobb här:

https://job.yobber.se/Ad/941

 

 

Erbjudanden och nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här tipsar vi om vad som händer i Parken under året.